13.09.2021: Happy Birthday Husband!

Assalamualaikum semua.

13.09.2021. Hari ni hari jadi husband! Happy birthday husband: Sweet 27! gituuu.


Ucapan untuk husband yang disayangi:

-Semoga dipanjangkan usia dan diberkatiNya

-Semoga bertambah dan dimurahkan rezeki

-Semoga sentiasa sihat sejahtera

-Semoga segala hasrat yang dihajati tercapai

-Semoga sentiasa dalam bimbinganNya

-Semoga sentiasa bahagia bersama insan-insan tersayang

-Semoga dipelihara dunia dan akhirat

"Happy birthday to you! Happy birthday to you! Happy birthday. Happy birthday. Happy birthday to you!"

"Allah selamatkan kamu! Allah selamatkan kamu. Allah selamatkan Azim sayang! Allah selamatkan kamu!"

Ada lah buat celebration sikit. Tengah mood rajin ni, jadi kita hiaslah mana yang boleh, simple-simple saja, yang penting ada moment-moment indah yang dirakamkan untuk dijadikan kenangan. Nanti boleh tunjuk dekat anak cucu. Huhu.

Harap-harap husband happylah dengan birthday celebration tadi. Hadiah pun dah bagi. Harap-harap juga suka hadiah yang diberi. I love you always and forever ok! Happy birthday again my love my dear husband. Hehe.

Oklah, nak ucapan sweet-sweet bersemut lagi kita cakap depan-depan je cukuplah ya. Huhu. Macam biasa, kita abadikan kenangan dekat blog ni. Gambar birthday celebration tadi boleh tengok dekat bawah ok. 






Share:

4 comments:

  1. Salam ziarah...selamat hari lahir buat suami anda ya..semoga kekal bahagia

    ReplyDelete
  2. Nampak meriah majlis sambutan hari lahir ni.

    ReplyDelete
  3. Happy belated birthday untuk suami. Cantik deco!

    ReplyDelete