Krabby Cheese Pizza @ Pizza Hut

Krabby Cheese Pizza, Menu Baru Pizza Hut, Pizza Hut, Pizza Krabby Cheese

Assalamualaikum semua.

Hari ni teringin nak makan pizzalah pulak. Lama dah tak makan pizza. Baik Pizza Hut mahupun Dominos. Huhu. Paling favourite pizza ialah pizza Hawaiian Chicken lah apa lagi. Hehe. Kalau order tak sah kalau tak ada yang ni. Siapa suka pizza  Hawaiian Chicken jugak? Ok kita geng!

Jadi tadi hajat di hati nak order pizza Hawaiian Chicken. Sekali ada menu pizza baru. Krabby Cheese Pizza. Nampak menyelerakan. Mengeliur tengok! Ehh, dah teringin pulak dah nak makan Krabby Cheese Pizza ni. Haha. Aduhai selera ni macam-macam betullah kan! End up beli 1 personal pizza Hawaiian Chicken dan 1 Regular Pizza Krabby Cheese ni. 

Krabby Cheese Pizza, Menu Baru Pizza Hut, Pizza Hut, Pizza Krabby Cheese

1 Regular Pizza
Krabby Cheese Pizza
Ala Carte
RM33++

Krabby Cheese Pizza, Menu Baru Pizza Hut, Pizza Hut, Pizza Krabby Cheese

Closer look
Krabby Cheese Pizza
Rating: 8/10

Pizza Hut, Pizza Hawaiian Chicken, Hawaiian Chicken

1 Personal Pizza
Wow! Take Away
Pizza Hawaiian Chicken
RM4.70

Pizza Hut, Krabby Cheese Pizza, Hawaiian Chicken

“Bila ada passion, everything is tastier”
Ya betul tu!
Hehe

Ok. Craving satisfied with these 2 yummy pizzas!


Share:

9 comments:

  1. Terliur la tengok pizza krabby cheese ni

    ReplyDelete
  2. Ccl Selalu pilih domino pizza . Nampaknya kena terjah pizza hut menu2 tue sedap

    ReplyDelete
  3. Saya pun selalu order Hawaiian Chicken kalau pergi Pizza Hut.

    ReplyDelete
  4. Mrs. A loyal jer... dengan hawaiian chicken kalau derhaka nanti takut menyesallah pula hahahaa... tapi macam nak cubalah jugak krabby cheese ni

    ReplyDelete
  5. Krabby cheese pizza tu nampak sangat menggoda.. rasa cam nak gi pizza je skrg nie.. hahaha..

    ReplyDelete
  6. Tgk gambar awk kita terasa lapar dan nak makan pulak krabby cheese pizza tu

    ReplyDelete
  7. Sedapnyaaa nyumz

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/2019/01/jom-beli-novel-ain-maisarah.html

    ReplyDelete
  8. Woww nampak lazat la crab pizza

    ReplyDelete