#7YearsAnniversaryGiveaway Dunia Zumal


Assalamualaikum semua.

Dah lama nak join #7YearsAnniversaryGiveaway Dunia Zumal ni, tapi sebab tak ada Facebook dan Twitter, macam sedih haritu sebab tak dapat penuhi syarat. Haha. Lepas tu pergi tengok lagi sekali. Eh! Kalau tak ada pun boleh join dah. Apa lagi. Terus buat entri. Hehe. Jom join semua, click banner di atas kalau nak join juga ya! Hadiah menarik. Hehe. Salam kenal Bro Zumal. Tahniah dah 7 tahun dalam dunia blogger. Hehe. Dah penuhi syarat kecuali part Facebook dan Twitter tu. Huhu.

Ok that's all.
Thank you for reading!
Share:

8 comments:

  1. Terima kasih kerana sudi join yer. Salam kenal juga. Semoga berjaya k.

    ReplyDelete
  2. good luck! macam nak join jugak je. nanti usha hehe

    ReplyDelete
  3. salam..good luck sis...rajin nyer lah join giveaway ni....

    ReplyDelete
  4. Salam. Fiza singgah BW dari segmen yang sama. Semoga berjaya.
    https://ourmemoria.blogspot.com/2018/11/7yearsanniversarygiveaway-dunia-zumal.html

    ReplyDelete