Menu: Bubur Kacang Hijau


Assalamualaikum semua.

Hari ni berbuka menu bubur kacang hijau sebagai pencuci mulut. Alhamdulillah. Sebelum2 ni ada lah  2,3 kali dah berbuka di luar dengan kawan. Iftar bersama. Selebihnya berbuka di rumah. Sekali buka di luar, mula lah perut ni cepat meragam. Ni baru nak mula baik sikit. Hehe.

Oklah, 2 hari tak update blog dah. Hari ni terasa nak update plak. Pejam celik pejam celik dah Ramadhan ke-13 dah kita kan. Salam 13 Ramadhan semua! In shaa Allah, esok ada join buffet Ramadhan di Seremban, berbuka dengan keluarga sempena birthday ibu. Sekali sekala join buffet Ramadhan ni bolehlah. Kalau selalu sangat join, mahu kopak poket. Hehe.

Oklah. Korang berbuka apa harini? Bye!


Share:

13 comments:

  1. Sedap tu.

    Hari ni Fiza berbuka dengan agar² santan sebagai pencuci mulut. 😊

    ReplyDelete
  2. Sedap. If buat, suka campur dengan jagung n biji sagu, extra sedap 😁

    ReplyDelete
  3. Sedap, campur dengan isi durian pun ngam

    ReplyDelete
  4. sedapnya. lama tak makan bubur.

    ReplyDelete
  5. Nyumsss, nampak sedap la yea hehe.

    Ika datang singgah sini https://ikashoid.blogspot.com/2019/05/book-review-puaka-bundle-by-ayda-arianna.html

    ReplyDelete
  6. woww buffet ramadhan. nanti jangan lupa updatee apa yang ada di sanaa because I live in Seremban kihkih

    ReplyDelete
  7. sedap kalau santan byk.. berlemak. heheh. tak bt lg utk puasa ni.

    ReplyDelete
  8. bubur kacang hijau feveret kitaaa....campur biji jagung, durian kee..uishh sedappp

    ReplyDelete
  9. hmm sedapnya..lama dah tak makan bubur kacang ..

    ReplyDelete
  10. i miss eating bubur kacang

    ReplyDelete
  11. Sedapnya bubur kacang makan sejuk2

    ReplyDelete
  12. Sedapnya nampak.
    Teringat bubur kacang hijau mak Mrs. A huhuhu...

    ReplyDelete