Ranking Alexa Blog YEASLMN

Assalamualaikum semua.

Selalu blogwalking dan singgah blog rakan2 blogger, ada yang rajin update mengenai ranking Alexa. Masa blogging dulu2 rajin juga buat benda ni. Check ranking blog dalam Malaysia dan global rank. Jadi hari ni nak try jugalah check ranking blog YEASLMN setakat hari ni. Ranking ke berapalah agaknya kan.

Ranking Alexa blog YEASLMN (5/1/2019) :

Ranking Alexa Blog YEASLMN

Global Rank: 5, 144,849

Rank in Malaysia: 41, 886

Ok jadi itulah keputusan ranking Alexa untuk blog YEASLMN. Saja cuba try test. Haha. Kalau sesiapa nak tengok ranking blog dia juga boleh check di SINI ya!

Share:

10 comments:

  1. Tahniah Yeaslmn.. mama pun jarang check Alexa. Xberapa pandai nak tgk hihi

    ReplyDelete
  2. Tahniah sangat memberi semangat untuk berbelog

    ReplyDelete
  3. Tahniah !! Ciktie pun jarang check ranking ni. Tapi kadang-kadang check juga hehe

    ReplyDelete
  4. Tahniah, Yea. Semoga terus bersemangat untuk blogging.

    ReplyDelete
  5. Tahniah wak..btw balas kunjungan dan salam kenal ye :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah Yea, moga terus sukses dalam dunia blog

    ReplyDelete