Saturday, December 8, 2018

Tahniah! Pemenang Giveaway #1 by YEASLMN

Assalamualaikum semua.

Giveaway #1 by YEASLMN telah berlangsung selama sebulan dari 4 November 2018 hingga 4 Disember 2018. Secara rasminya telah pun tamat dan ditutup penyertaan beberapa hari yang lepas. Terima kasih yang tidak terhingga kepada semua peserta dan rakan-rakan blogger yang sudah sudi join Giveaway sulung dari blog YEASLMN ini. Terima kasih support blog YEASLMN yang tak seberapa ni ya! Hehe. Sebanyak 20 penyertaan dari rakan-rakan blogger. Mana yang tidak berkesempatan, lupa, atau lain-lain kekangan tak dapat nak join tu tak apalah, mungkin boleh join Giveaway yang akan datang (kalau ada). Hihi.


Ok dengan itu, sudah tiba masa untuk umumkan 3 orang pemenang bertuah bagi Giveaway #1 by YEASLMN . Jeng jeng jeng! Berdebar tak semua 20 orang peserta? Hihi. Seperti yang diberitahu sebelum ini, 3 orang pemenang akan dipilih menggunakan RANDOM.ORG


 3 orang pemenang bertuah




Pemenang Pertama: Nombor 15

Pemenang Kedua: Nombor 1

Pemenang Ketiga: Nombor 8

Nombor anda boleh check di:
Senarai Peserta Giveaway #1 by YEASLMN


Tahniah diucapkan kepada 3 orang pemenang Giveaway ini! Jom tuntut hadiah-hadiahnya:

Pemenang Pertama: 1 botol EDP Perfume (35ml) (Sponsored  by MR Perfume)
Pemenang Kedua: 1 helai Tudung Ruffle (Sponsored by MURAH RIZKI Shoppe)
Pemenang Ketiga: 1 Fridge Magnet + Make-Up Purse (Sponsored by  YEASLMN)

E-mailkan maklumat-maklumat anda seperti berikut ke elma5594@gmail.com

NAMA:
ALAMAT:
NO. H/P:
PEMENANG: PERTAMA/KEDUA/KETIGA

13 comments:

Shafyqah Azahar said...

tahniah pemenang!

PeRdU cINta said...

Kepada pemenang...tahniah.

acu yuhan said...

hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

Nik Ailya said...

Wahhhh tahniah pemenang !!

Shahida Dzulkafli said...

Alhamdulillah.. TQ Yea..
Tahniah juga buat pemenang yang lain..

Kin Naz said...

Tahniah kepada semua pemenang

farhanna jafri said...

alahhhh sipi je lagi. Tahniah semua pemenang!

Merah Coklat said...

Tahniah kepada semua pemenang :)

Jannah Ramli said...

Tahniah kepada semua pemenang.

Mrs. A said...

Eh! no 15 tu Mrs. A la... hiks!
Alhamdulillah :-)

azman Arsad said...

tahniah pada pemenang

Nisa Greennnpanda said...

Thaniah ye pada para pemenang~...

mamapp said...

Tahniah kepada semua pemenang

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Copyright © 2018. YEASLMN. Powered by Blogger.