Tahniah! Pemenang Giveaway #1 by YEASLMN

Assalamualaikum semua.

Giveaway #1 by YEASLMN telah berlangsung selama sebulan dari 4 November 2018 hingga 4 Disember 2018. Secara rasminya telah pun tamat dan ditutup penyertaan beberapa hari yang lepas. Terima kasih yang tidak terhingga kepada semua peserta dan rakan-rakan blogger yang sudah sudi join Giveaway sulung dari blog YEASLMN ini. Terima kasih support blog YEASLMN yang tak seberapa ni ya! Hehe. Sebanyak 20 penyertaan dari rakan-rakan blogger. Mana yang tidak berkesempatan, lupa, atau lain-lain kekangan tak dapat nak join tu tak apalah, mungkin boleh join Giveaway yang akan datang (kalau ada). Hihi.


Ok dengan itu, sudah tiba masa untuk umumkan 3 orang pemenang bertuah bagi Giveaway #1 by YEASLMN . Jeng jeng jeng! Berdebar tak semua 20 orang peserta? Hihi. Seperti yang diberitahu sebelum ini, 3 orang pemenang akan dipilih menggunakan RANDOM.ORG


 3 orang pemenang bertuah




Pemenang Pertama: Nombor 15

Pemenang Kedua: Nombor 1

Pemenang Ketiga: Nombor 8

Nombor anda boleh check di:
Senarai Peserta Giveaway #1 by YEASLMN


Tahniah diucapkan kepada 3 orang pemenang Giveaway ini! Jom tuntut hadiah-hadiahnya:

Pemenang Pertama: 1 botol EDP Perfume (35ml) (Sponsored  by MR Perfume)
Pemenang Kedua: 1 helai Tudung Ruffle (Sponsored by MURAH RIZKI Shoppe)
Pemenang Ketiga: 1 Fridge Magnet + Make-Up Purse (Sponsored by  YEASLMN)

E-mailkan maklumat-maklumat anda seperti berikut ke elma5594@gmail.com

NAMA:
ALAMAT:
NO. H/P:
PEMENANG: PERTAMA/KEDUA/KETIGA

Share:

14 comments: